Innomate

Förenkla signeringsprocessen och förbättra säkerheten för personuppgifter

Innomate använder Visma Addo för att förkorta avtalsprocessen och skydda känsliga personuppgifter.

Ömsesidigt fördelaktigt utvecklingssamarbete

När Innomate valde att samarbeta med Visma Addo var det avgörande för dem att de fick en lösning som kunde integreras i den egna existerande HR-lösningen. Innomate har varit mycket nöjda med Visma Addo och anser att lösningen är lätt att arbeta med.

När integrationen var klar stötte Innomate på en del begränsningar som Visma Addo har varit bra på att ta tag i och lösa. Av den anledningen ansåg ledningen för Innomate att samarbetet mellan de två företagen var ömsesidigt fördelaktigt.

"Med digitala signaturer från Visma Addo hjälper vi våra kunder att förenkla sina arbetsflöden och skydda känsliga personuppgifter."

– Karsten Jørgensen, CEO, Innomate

Integrering av Visma Addo i Innomate HR

Innomate är ett mjukvaruföretag som tillhandahåller molnbaserade HR-lösningar. Som en del av Innomates lösning erbjuder de Visma Addo som en digital signeringsmetod. Man kan därför säga att Innomate erbjuder Visma Addo som en tjänst till sina kunder, genom sin egen lösning INNOMATE HR. Dessutom använder de digitala signaturer från Visma Addo internt i företaget, både när de ingår kundavtal och givetvis även i samband med personalhandlingar.

Innan man implementerade digitala signaturer från Visma Addo var det en svår process att ingå avtal med andra parter. Signeringsprocessen var tidskrävande och det var svårt att hålla reda på var ett dokument befann sig i processen.

Med Visma Addo har Innomate nu en ensträngslösning där de kan följa dokumenten från början till slut. Dessutom slipper de att dokument med känsliga uppgifter flyter omkring, eftersom allt är digitaliserat och skyddat – både under signeringsprocessen och i deras övriga system.

  • check En förenklad och säkrare signeringsprocess
  • check Mindre administrativt arbete
  • check Möjlighet till integration och utvecklingssamarbete
  • check Enkel och intuitiv lösning

Om Innomate

Med en stark kombination av kompetenser inom HR- och mjukvaruutveckling levererar Innomate A/S HR-lösningar som hjälper företag att optimera och professionalisera sina HR-processer på helt nya sätt.

Redo att börja

Ta reda på hur Visma Addo kan hjälpa din organisation.

Prova Visma Addo gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up